Opět ji baví pózovat.

Opět ji baví pózovat. Zdroj: Radim Kořínek

Nejoblíbenější atrakcí zamilované dvojice byl řetízkový kolotoč
Polibek jako odměna
Zuzana s Tomášem míří na pouť
Na katmaránu Zuzana s Renatou vystavovala svá štíhlá těla
Zuzana Jandová skončila na druhém místě
43
Fotogalerie

Miss Zuzana Jandová : První fotky po návratu z psychiatrické léčebny!

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová se od října loňského roku na veřejnosti téměř neobjevovala. Vypadalo to, že se stáhla do ústraní.  Na vině však byl kolaps a následný pobyt v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Nedávno se opět ukázala před objektivem! Posuďte sami, jak jí odpočinek prospěl!

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová opět před objektivem foťáku! A dokonce krásnější než kdy dříve. První zakázka od jejího kolapsu jakoby křičela do světa: JSEM ZPĚT! „Se Zuzkou jsme nafotili krásné a neskutečně sexy fotky. Na place byla pohodová, veselá a rozzářená jako sluníčko,“ popsal atmosféru focení Radim Kořínek, který s atraktivní Misskou spolupracoval už několikrát.

Největší radost z těchto krásných snímků budou mít modelčiny přátelé. Ti se o ní velmi strachovali, když ji v říjnu 2016 sanitka odvezla do psychiatrické léčebny, kde byla umístěna na uzavřené oddělení. Před kolapsem modelka plánovala vernisáž svých fotek, jenže...

„Jeden z hlavních sponzorů ale na poslední chvíli spolupráci odřekl. Ohrožení celého projektu a z toho plynoucích dalších závazků srazilo Zuzku na kolena. Přestala komunikovat a uzavřela se do sebe,“ prozradil už dříve deníku Aha! zdroj z okolí krásky Zuzany Jandové s tím, že právě to vedlo k její následné hospitalizaci.