Kudrnatý vlasový trend MArchesa

Kudrnatý vlasový trend MArchesa Zdroj: Profimedia.cz

..
...
...
...
5
Fotogalerie

Máte vlnité vlasy? Naučíme vás, jak s nimi pracovat!

Vlnité, nebo rovné? Ať máte jakékoli, kolikrát zatoužíte po jiných. Proč nepodpořit přírodu a nevyhrát si třeba s vlnami? Zkuste pár našich rad a triků.

Nabízíme pár rad, jak si poradit s vlnitými vlasy, kudrlinami či přímo afrem:

1. Pokud máte vlasy barvené nebo odbarvované, je dobré investovat do Olaplexu 3 pro domácí péči. Jednou týdeně je dobré použít i masku na vlasy, protože vlnité a kudrnaté vlasy mají sklony k suchosti a krepatění.

2. Umyté vlasy je chyba třít ručníkem, aby byly co nejdřív suché. Musíte je jen vymačkat do ručníku a počkat až uschnou.

3. U vlnitých a kudrnatých vlasů je dobré, když jsou umyté vetřít krém na podporu vln, respektive stylingové přípravky s krémovou nebo gelovou texturou.

4. Při fénování stále rukou vlasy mačkejte tak, abyste podpořily vlny. Můžete přidat i olej. Ten se dává jen do konečků vlasů. V případě, že olej vetřete ke kořínkům, budete mít kadeře okamžitě mastné.

5. Vlasy si fénujte v předklonu a prsty tvarujte účes i tvar vln. Mezi fénováním ještě přidejte gel nebo krém na vlny, trochu oleje a nakonec vlasy zafixujte mořskou solí na vlnité vlasy.

6. Pokud se vám úplně všechny vlasy nevlní a chcete mít na hlavě jednotné vlny, pracujte s prsty, kulmou nebo pinetkami. Např. natočte drobné pramínky vlasů na kulmu, ale zase jen tak, aby nakulmované vlny kopírovaly vaše přirozené.