...

... Zdroj: Shutterstock

Máte doma věrného partnera? Toto jsou signály, že ano!

Je mi nevěrný? Nemá milenku? Takové otázky občas napadají mnoho žen. Prozradíme vám pět signálů, které by vás měly uklidnit.

Existují signály, že máte doma věrného muže, který do cizích postelí neutíká a nejspíš ani v budoucnu nebude. Tady je pět nejzákladnějších:

1. Ještě to neudělal. Fakt, že váš partner v minulosti nikdy nevěrný nebyl, je ukazatel toho, že zálety k životu nepotřebuje a ve vztazích je upřímný.

2. Máte přehled. Dobré znamení je též, když je vaše partnerství otevřené: vyprávíte si o svých aktivitách, pracovních povinnostech a znáte jeho kolegy a kamarády a on zase vaše.

3. Nestřeží si mobil. To ukazuje, že před vámi nemá co tajit. Pokud ho začne hlídat, zamykat a chránit heslem, rozhodně zbystřete.

4. Nevěru nehodnotí. Podezřelé je, když nevěrného kamaráda či kolegu obhajuje, stejně jako když toho záletného vehementně odsuzuje. Nejideálnější je, když vyjádří lítost nad tím, že k nevěře v životě nějaké vám známé dvojice vůbec došlo.

5. Je zdravě sebevědomý. Muži, kteří znají svou hodnotu, se nevěry dopouštějí méně často. Nepotřebují si totiž „honit“ ego a dokazovat si, jaký mají úspěch u žen.