Manjhri Devi se synem.

Manjhri Devi se synem. Zdroj: Profimedia.cz

Ghasi Ram s manželkou, která s ním odmítala mít sex.
Ghasi Ram si uřízl penis, protože s ním manželka odmítala mít sex po dobu 10 let.
Ghasi Ram si uřízl penis kuchyňským nožem.
Manjhri Devi říká, že sex odmítala proto, že její muž byl věčně opilý.
5
Fotogalerie

Manželka s ním přes 10 let nesouložila. Na protest si uřízl penis!

Svérázně se rozhodl vyřešit svůj problém jeden nešťastník. Když s ním manželka odmítala mít sex - a že to trvalo pěknou řádku let - rozhodl se, že se nevyužitého orgánu zbaví! Jenže se dost podivili!

Sexuálně frustrovaný muž z Indie, jemuž upírala manželka sex po více než deset let, se rozhodl, že vezme celou věc do vlastních rukou. Doslova. Když Ghasi Ram (37) opět uslyšel manželčino »ne«, rozzuřený odběhl do kuchyně, popadl nůž a uřízl si s ním své mužství.

Když tak učinil a uviděl, jak mu z míst, kde se ještě před chvílí bimbal jeho bimbas, crčí krev, zkolaboval a sesunul se na zem jako pytel brambor. Čin, kterého bude do smrti litovat, provedl samozřejmě, když byl namol.

Podle nešťastníkovy manželky Manjhri Devi (34) je ale na vině, proč neměli tolik sex, právě alkohol. „Chodil za mnou každou noc opilý a nikdy mě neposlouchal ani se o mě nestaral,“ říká žena, která je s Ghasim v manželském svazku už 18 let.

Naštěstí už mají dvě děti. A zplodit dítě je nyní pro Inda, který vyzkoušel amputaci pohlavního orgánu na vlastní kůži, nyní nadlidský úkol. „Jen jsem mu jednoduše řekla ne a byla jsem na něj hodně naštvaná. Teď hází všechnu vinu na mě,“ řekla Manjhri.

Byl jsem frustrovaný. Neměli jsme sex za posledních deset nebo dvanáct let. Nikdy se se mnou nemilovala, pokaždé odmítla mé požadavky,“ řekl Ghasi reportérům. Krveprolití v oblasti intimních partií policie nevyšetřuje.