Rachel Crawleyové zanechalo akné na obličeji i bradě děsivé jizvy. Jenže šikovná dívka se nenechala psychicky zničit.

Rachel Crawleyové zanechalo akné na obličeji i bradě děsivé jizvy. Jenže šikovná dívka se nenechala psychicky zničit. Zdroj: profimedia.cz

Akné zanechalo na tváři mladé dívky děsivé jizvy.
A zde je Rachel coby účastnice soutěže krásy Miss Preston 2017.
3
Fotogalerie

Má obličej plný děsivých jizev od akné. V soutěži krásy se ale proměnila k nepoznání

Pohled do zrcadla jí psychicky ničí. Obličej jí totiž hyzdí obří jizvy od akné. Přesto se ale mladá dívka nevzdává a snaží se bojovat. Změnila jídelníček, umí doslova kouzlit s make-upem. Přesto i tak za svou statečnost sklízí slova nenávisti!

Když bylo Rachel Crawleyové z Prestonu 18 let, zúčastnila se soutěže krásy. Ale již tehdy měla dívka vážné problémy s pokožkou na obličeji i bradě. Silné projevy akné jí zanechávaly na kůži ošklivé jizvy.

Rachel každý pohled na svou tvář psychicky ničil. Ale nevzdala se. Svou tvář neschovávala, ale zveřejnila na internetu své fotografie a se se svými kožními problémy se začala vyrovnávat.

Změnila i svůj jídelníček, kde výrazně omezila příjem cukrů. Rachel však nesklízela za svou statečnost jen pozitivní ohlasy. Naopak, musela čelit vlně nenávistných komentářů kvůli svému vzhledu.

Dnes je Rachel 22 let a přihlásila do soutěže krásy Miss Preston 2017. Její kožní problémy se výrazně zlepšily. A navíc se umí Rachel používat make-up tak bravurně, že byste příběhu o děsivých jizvách po akné jen těžko uvěřily.