Se svým manželem se Xu Qinqin seznámila po internetu.

Se svým manželem se Xu Qinqin seznámila po internetu. Zdroj: profimedia.cz

Když se mladá žena Xu Qinqin poprvé uviděla se svým budoucím manželem, styděla se za svůj vzhled. Mladý muž ji však naučil přijmout své tělo takové jaké je a netrápit se svým vzhledem.
Xu Qinqin konečně našla lásku. Žena, která jako nemluvně přišla o nos, se přestala stydět za svůj vzhled.
V 17 letech se Xu Qinqin navzdory svému nedostatečnému vzdělání vydala hledat práci do velkého města. Ale ani tam štěstí nenašla a po roce se vrátila domů.
4
Fotogalerie

Krysa jí ukousla celý nos. I přes děsivé trauma a znetvořený obličej konečně našla lásku.

Strašlivá událost dramaticky ovlivnila celý život dívky Xu Qinqin. Když jí byl pouhý měsíc, krysa jí ukousla celý nos. Se zohaveným obličejem žije více než dvacet let.  Musela si hodně vytrpět, ale zdá se, že její život se začíná obracet k lepšímu.

Když bylo Xu Qinqin pouhých 29 dní, vloudila se k ní krysa a ukousla jí nos. Děsivá skutečnost zásadně ovlivnila následující život ženy.

Když bylo Xu Qinqin šest let, začala chodit do školy. Brzy však nemohla posměšky svých vrstevníků vydržet a školu nadobro opustila.

S velmi chabým vzděláním se v 17 letech vydala do města hledat práci. Jenže ani tehdy to nevyšlo a po roce byla zpět v rodné vesnici. V 19 letech se poprvé vdala. Její manžel byl o osm let starší, ale manželství štěstí nepřineslo. Naopak skončilo jako blesk z čistého nebe a ještě nešťastně.

V lednu letošního roku nastal v životě mladé ženy zlom, protože se seznámila se se svým současným manželem v internetové diskusi.

Když se poprvé setkali tváří v tváří, nemohla Xu Qinqin přesta myslet na svůj vzhled a před mladým mužem se styděla. Uprostřed obličeje má dnes nepřehlédnutelnou hlubokou ránu.

Lin Zhuoqiang však její hendikep přijal, pomáhá mladé ženě se svým vzhledem smířit a podporuje ji, aby se přijala taková, jaká je.

A 46 dní po té se mladý pár rozhodl dát své lásce i oficiální potvrzení. Rodina nevěsty i rodina ženicha dali ke svatbě souhlas a tak navzdory ráně osudu, která mladou ženu kdysi postihla, se nyní novomanželé rozhodli vytvořit šťastnou rodinu.