Manželství Jakuba a Agáty nejspíše pomalu bere za své a chystá se rozvod.

Manželství Jakuba a Agáty nejspíše pomalu bere za své a chystá se rozvod. Zdroj: Foto Aha! – Martin Hykl, ara

KONEČNĚ: Agáta Prachařová promluvila o rozvodu s Jakubem Prachařem. Jaká je pravda?

Vody českého showbyznysu rozvířila zpráva o rozvodu modelky Agáty Prachařové (31) a herce Jakuba Prachaře (33). Co Agáta k celé kauze vůbec poprvé řekla?

Rozvod Agáty Prachařové a Jakuba Prachaře je v posledních týdnech jedním z hlavních témat, jimž se média věnují. Celebrity i veřejnost šokovaly spekulace o tom, že herec svou choť ve čtvrtém měsíci rizikového těhotenství opustil a zažádal o rozvod.

Oba manželé nejdříve jen mlčeli a k celé věci se nijak nevyjadřovali. Agáta vůbec poprvé promluvila pro eXtra.cz. „Nerozvádíme se, jsme s Jakubem doma a vše je v pořádku. Víc to komentovat nebudu, nezlobte se,“ nechala se slyšet modelka. Svým nečekaným vyjádřením skutečně překvapila…

Zatím ale není zcela jisté, jestli je u Prachařových opravdu všechno v pořádku, nebo zda jen Agáta chtěla učinit přítrž veškerým dohadům a spekulacím. Nejspíš si tak budeme muset ještě chvíli počkat, jak se celá situace nakonec vyvrbí. Co je ale naprosto jasné už teď? Pro nastávající maminku musí být takovéto okolnosti provázející její těhotenství velmi nepříjemné. Právě teď by ze všeho nejvíc potřebovala tolik klid a pohodu.