...

... Zdroj: iStock.com

Jak zpevnit prsa bez jizev z operace? Zkuste metodu vnitřní podprsenky!

Jaký mají ženy nejtypičtější problém s poprsím? Často řeší nejen zvětšení ňader, ale především jejich zpevnění. Pokud chcete mít dokonalý dekolt bez jizev po operaci, vsaďte na vnitřní podprsenku.

Gravitace je neúprosná a platí pro všechny. Právě ta může za celou řadu příznaků stáří. Tkáň, která byla v dětství a mládí pěkně pružná, uvadá a pomalu se sune k zemi. To platí jak o pokožce třeba na obličeji, tak také o ňadrech.

Na to, že prsy ztratí svou pevnost, má vliv také kojení či třeba nošení nesprávného prádla nebo jeho absence při sportu. Prsa jdou k zemi zkrátka každé, je jen rozdíl v tom, jak rychle. Pokud je tato rychlost podle vás příliš velká, je možné si nechat poprsí chirurgicky opravit, třeba metodou vnitřní podprsenky.

Ročně kvůli svému dekoltu osloví plastické chirurgy až pět tisíc Češek. Většinou je třeba nadbytečnou kůži odstranit, žláza i s dvorcem se vysunou nahoru a pak zašijí. To pochopitelně obnáší také jizvy více či méně viditelné. Ty však metoda vnitřní podprsenky do značné míry eliminuje.

Ke zpevnění prsou se použije vlastní tkáň z prsou, nejsou tedy třeba žádné implantáty. Modelace prsou pomocí vnitřní podprsenky spočívá v přeložení dolní části prsní tkáně. Tkáň z levé části prsu se přeloží k pravé části a tkáň z pravé části se přeloží přes tuto levou část. Tato metoda zajistí, že budou ňadra odolávat dlouhodobě až trvale gravitaci a celkový výsledek je tak lepší, než u jiných způsobů modelace prsou.

Operace vnitřní podprsenky, která se provádí v Českých Budějovicích, stojí 35 tisíc korun. Vhodnější doba, kdy ji provést, je až čas po mateřství. Nicméně v indikovaných případech je možné ji absolvovat i před ním.