Video placeholde

Hvězda Ordinace vypálila rybník modelkám!

Z šedé myšky hvězdou světoznámého módního časopisu! Takový husarský kousek, po kterém touží tisíce modelek, se podařil hvězdě Ordinace Štěpánce Fingerhutové (20).

Představitelka Šárky Šedivé, která ještě pěkně potrápí doktora Petra Hanáka v podání Radima Fialy (46), stála modelem fotografce Angelině Nga Le, jejíž snímky si vybral slavný italský módní magazín Vogue.

„Tohle focení jsme pojali jako medailon její osobnosti. Oblečení nám zapůjčili dva čeští návrháři Jiří Kalfář a Michal Marek, inspirují se orientem a jejich tvorba připomíná divadelní kostýmy, což se ke Štěpánce hodí. Mladá herečka sice není modelka, ale před objektivem to není poznat. Je skvělá,” chválila ji česká fotografka s vietnamskými kořeny. Pověsit herectví na hřebík ale Štěpánka Fingerhutové určitě neplánuje.

V místech, která obvykle zakrývá podprsenka, během focení vykoukla dvě malá tetování. „Na jedné straně mám andílka. Původně jsem chtěla jeho dětskou kresbu, nakonec mi ho nakreslil kamarád, když byl opilý,” přiznala se smíchem herečka, která má ještě na druhé straně vytetovanou oprátku. Ta je prý vzpomínkou na její první divadelní představení – Kati v pražském Činoherním klubu.