Nika je zamilovaná až po uši.

Nika je zamilovaná až po uši. Zdroj: archiv N. Donéové, TV Nova

Niki
Po návratu z Filipín změnila vzhled.
Zdeněk Doubek z reality show Robinsonův ostrov
Robinsonka.
Petra Palusková
18
Fotogalerie

Hádky Robinsonek! Nika se drsně opřela do Petry: Zablokovala jsem si ji na Facebooku i Instagramu. Tady je důvod…

Nika a Petra z Robinsonova ostrova se v reality show staly rivalkami. Jejich vzájemné nesympatie byly záhy nepřehlédnutelné a Petra si dle svých slov na ostrově začala připadat jako páté kolo u vozu. A jak to mají holky ve skutečnosti? To je ještě drsnější! 

Nika Donéová se o Petře Paluskové rozpovídala v exkluzivním rozhovoru pro Prásk.tv a popsala, co jí na Petře tak vadí. „Já se vždycky snažím být s každým zadobře. A potom se to obrátí proti mně, když ten člověk není na stejné vlně. Tohle se mi stalo přesně s Péťou. My jsme dva dny před hrou spolu bydlely v resortu a ona mi tam plakala v noci, že vlastně neví, co ta reality show je, že se jí budou všichni smát. A já jsem ji utěšovala, neměla jsem vůbec žádné předsudky. A žádná rivalita mezi námi nebyla, prostě jsem se o ni starala. Postupem času se to však obrátilo proti mně,“ začala své vyprávění Nika.

V rámci natáčení show Nika na Petru začala být až alergická, jak kolem sebe nesmyslně kopala. Přesto ji po skončení hry napsala SMS, chtěla vědět, jak se jí daří. Nika se podle svých slov Petry zastávala, když někdo na sociálních sítích třeba psal, že je hloupá. Jenže pak přišel šok! Nika zjistila, že vděku se od Petry nedočká. Právě naopak. Ta totiž začala lajkovat komentáře haterům, kteří na Niku útočili.

Tím skončila komunikace dvou Robinsonek. Nika si Petru dokonce zablokovala na Instagramu i na Facebooku.