Angelina Jolie

Angelina Jolie Zdroj: profimedia.cz

FOTO: Dvojnice Angeliny Jolie je od slavné herečky k nerozeznání! Uhádnete, která je která?

Hollywoodská star Angelina Jolie, o níž se v poslední době nejčastěji mluví v souvislosti s rozvodem s hercem Bradem Pittem, měla již řadu dvojnic. S nejnovější z nich, Melissou Baizen, je téměř k nerozeznání. Podívejte se!

Na první pohled byste ani nepoznali, která je která... Melissa Baizen, matka dvou dětí, má s herečkou Angelinou Jolie (41) velmi podobné rysy, takže není divu, že je s ní na ulici často zaměňována. Melissa Baizen pochází z amerického Wisconsinu. „Připadá mi to legrační. Je to docela absurdní, protože Angelina byla vždy můj idol. Je to bláznivé, že mě s ní lidé srovnávají,“ uvedla pro The Sun.

Angelina Jolie bývala považována za nejkrásnější ženu planety. Od té doby, co výrazně pohubla a přestala se o sebe náležitě starat, se to o ní už neříká. Pravdou zůstává, že má ze všech hereček snad nejvíc dvojnic. Podobá se jí opravdu mnoho žen a dívek.

Snad jen namátkou: roku 2014 médii obletěly fotky Angelině podobné dvacetileté Colette Jadore. O rok později to byla čtyřiadvacetiletá Skotka Chelsea Marr a loni média poukazovala na podobu modelky Mary Teigen, o níž se psalo, že vypadá jako Jolie zamlada. A dokonce se spekulovalo, zda není hereččinou utajovanou dcerou.