...

... Zdroj: shutterstock.com

5 příznaků emoční nevěry. Pozor, je nebezpečnější, než ta sexuální!

Emoční nevěra se rozmohla především díky sociálním sítím, internetu a dalším výdobytkům moderní doby, jako jsou mobilní telefony. Poradíme, jak rozpoznat, že váš partner je myslí úplně někde jinde…

Emoční nevěra je stejně, a kolikrát dokonce i víc nebezpečná, než ta klasická. Nejde totiž jen o fyzickou přitažlivost, ale hlavně o jakési duševní souznění. A zaujetí jinou osobou může váš vztah velmi narušit. Proto buďte ve střehu a odhalte emoční nevěru včas. Toto jsou její příznaky:

1. Sex je jiný. Pokud ve vašem sexuálním životě v rámci partnerského dojde ke změnám, je načase zpozornět. Něco jiného jsou samozřejmě experimenty v milování, ale rapidní změna v jeho touhách, potřebách a preferencích je podezřelá. A nemusí se jednat o snížení zájmu o vás, ale i o pravý opak. Může jít o znamení, že se ve vašem vztahu děje něco neblahého.

2. Bez mobilu ani ránu. Emoční nevěry se lidé velmi často dopouštějí prostřednictvím sociálních sítí a esemesek. Mobil, tablet, počítač…, to jsou prostředky, které k tomu nejspíš váš partner potřebuje. Pokud náhle začne pečlivě dbát na to, aby se vám jeho mobil či jiný technologický skvost nedostal snad ani do zorného pole, je to opět znamení, které je třeba nepodceňovat.

3. Začal být uzavřený. Přestali jste si povídat o práci a o všem možném? A je na vině on? Opět je důvod zbystřit. Toto je dalším varovným signálem.

4. Změna názorů. Začala jste mít pocit, jakoby z něj byl jiný člověk? Jeho názory na cokoli se rapidně změnily, zničehonic se zajímá o věci, které ho dříve nechávaly chladným? I to je jasný signál, že se s vaším partnerem něco děje, a musíte zjistit co! Není totiž vyloučeno, že jde o vliv jiné ženy.

5. Stal se velmi kritickým. Najednou máte pocit, že na vás vidí spíš negativa, nepochválí, neocení vás, naopak jste jen terčem jeho kritiky. I to je špatné znamení!