líbání

líbání Zdroj: shutterstock

10 věcí, kterých se v sexu bojí ženy i muži

Taky jste před sexem nervózní? Bojíte se, co si bude myslet váš nový partner? Nebojte se, i muži mají své strašáky. Podívejte se na tento článek a porovnejte v čem se bojí vaše drahá polovička. Garantujeme vám, že už se taky nebudete stydět. 

Pokračování 2 / 11

Ženy chtějí kondom, muži se bojí pohlavních chorob

Sex
Sex | Zdroj: shutterstock

Prvním strašákem, na kterého myslíme my ženy, je obava, že si partner nebude chtít vzít kondom. Bohužel se to stává. Muži prý naopak mají největší strach z toho, že by jejich partnerka mohla mít pohlavní chorobu. Evidentně ovšem ne ti, kteří si odmítají vzít kondom.

Pokračování 3 / 11

Ženy se bojí pohlavních chorob, muži chtějí naše uspokojení

Vášeň
Vášeň | Zdroj: shutterstock

Pokračování 4 / 11

Všichni se bojí těhotenství

Druhou největší hrozbou je pro nás ženy pohlavní nemoc. S tím samozřejmě souvisí i to, proč se nejvíc obáváme toho, že si partner nebude chtít nasadit kondom, protože to je jediná ochrana, která může přenosu pohlavní choroby zabránit. Muži mají na druhém místě obavu o to, že žena nebude mít orgasmus nebo nebude uspokojena.

Ve třetím bodě se shodují obě pohlaví. Strach z toho, že se kondom naruší, a dojde tak k neplánovanému těhotenství.

Video placeholde

Pokračování 5 / 11

Předčasná ejakulace nebo nízké sebevědomí

Tolik žen je na světě a každá je jinak krásná. Ať je ale sebekrásnější, každá má pochyby o svém těle nebo alespoň o nějaké jeho části. Možná právě proto je na našem žebříčku číslo čtyři strach z toho, že se partnerovi nebudeme líbit nahé. Muži zase mají strach, aby uhlídali svou vášeň a nezkrátili styk předčasným výronem semene.

Orgasmus
Orgasmus | Zdroj: shutterstock

Pokračování 6 / 11

Ženy mají nízké sebevědomí a bojí se agrese

Pátá příčka patří obavám o to, že pokud si to z nějakého důvodu rozmyslíme a vlastně sex nechceme, což se nám může klidně stát, nebude muž brát ne jako ne. Trapné vysvětlování, nebo dokonce boj s agresorem není něco, o co bychom při sexu stály. Muži mají na této příčce strach z toho, že se nám nebudou líbit nazí.

Sex
Sex | Zdroj: shutterstock

Pokračování 7 / 11

Ženy se bojí přehnaných požadavků, muži selhání

...
... | Zdroj: shutterstock

Pokračování 8 / 11

Ženy se bojí projevů svého těla, muži toho, že budou špatnými milenci

Ženy se obávají, že by po nich partner mohl při sexu požadovat jisté praktiky, které by ony nechtěly provozovat. Samozřejmě že když k tomu dojde, je opět nepříjemné to vysvětlovat, ale je důležité nastavit si mantinely. Muži mají strach z toho, že jim selže funkce.

Jsme děsné citlivky a mnohým z nás je trapné, co dělá naše tělo. Jsou to jisté funkce, které mnohdy nelze ovládnout. K sexu a životu samému ovšem normálně patří. Muži se v tomto bodě nejvíce obávají toho, že nebudou dost dobrými milenci.

sex
sex | Zdroj: shutterstock

Pokračování 9 / 11

Ženy mají strach, že muži budou bez vyvrcholení, muži malého penisu

sex
sex | Zdroj: shutterstock

Ženy mají na osmém stupínku strašáků obavu, že partner nebude uspokojen a nedosáhne vyvrcholení. Muži se obávají, že velikost jejich penisu nebude dostačující.

Pokračování 10 / 11

Ženy: Co když nebudu mít orgasmus? Muži: Mám dost zkušeností?

...
... | Zdroj: shutterstock

Pokračování 11 / 11

Špatné milenky? Mizerný výkon?

Takže až na devátém místě z deseti se ženy obávají toho, že nebudou uspokojeny, že nedosáhnou orgasmu. Je zajímavé, že do mužské desítky se tato obava vůbec nedostala. Muži mají na devátém místě strach z toho, že si o nich partnerka pomyslí, že nemají dostatek zkušeností.

Desítka to uzavírá na strachu z toho, že selžeme jako milenky, nebudeme dostatečně dobré. Muži se zase obávají toho, že po sexu bude všechno najednou hrozně divné a budou se cítit nemístně a nepříjemně.

sex
sex | Zdroj: shutterstock