Svatba dcery Tommyho Hilfigera

Svatba dcery Tommyho Hilfigera Zdroj: Instagram @mrshilfiger

Tommy Hilfiger vdával dceru a také pro ni navrhl netradiční svatební šaty

Je jasné, že když jste dcerou slavného návrháře Tommyho Hilfigera, tak vaše volba, co se týče šatů, padne právě na něj. Tak tomu bylo i u Ally Hilfiger, která si o víkendu vzala svého dlouholetého partnera. Co na její šaty říkáte?

Ally Hilfiger není jen dcerou se slavným příjmením. Sama se věnuje návrhářství a kromě toho je autorkou knihy Bite Me, kde se vypsala z frustrace z nemoci, která jí kvůli sérii špatných diagnóz ničila život dlouhých jedenáct let – lymeské boreliózy. Od sedmi do osmnácti let trpěla Ally nejen bolestmi, ale i vážnými psychickými problémy (například paranoiou). Nakonec skončila na psychiatrickém oddělení a trvalo dalších pár let, než se dala dohromady.

V knize mimo jiné popsala i vztah se svým slavným otcem, s nímž si sice byli blízcí, ale víc jako kamarádi než jako otec s dcerou. Prý ji zasvěcoval do nejrůznějších problémů, které řešil v byznysu i v osobním životě, ale sám jejím strastem tolik nenaslouchal. Bral ji jako dospělou parťačku a ona si přitom přála být jeho malou holčičkou.

Svatba dcery Tommyho Hilfigera
Svatba dcery Tommyho Hilfigera | Zdroj: Instagram @mrshilfiger

Dnes je Ally dvaatřicet, sama má dceru a o víkendu se provdala za Steva Hashe, se kterým je už šest let. Od počátku přitom měla jasno, že nechce klasickou róbu, ale šaty v "gypsy chic" stylu, které budou souznít s její náturou. "Táta ví přesně, co sluší ženám, já zase přesně věděla, co chci, a myslím, že jsme společně vymysleli opravdu krásné šaty."

Těmi byla nakonec splývavá minimalistická róba, kterou doplňoval zdobný krajkový závoj s modrými folklórními výšivkami. Ladila s celkovým bohémským vyzněním svatby, která se konala na soukromém ostrově Mustique. Jak se vám nevěsta líbí?

Svatba dcery Tommyho Hilfigera
Svatba dcery Tommyho Hilfigera | Zdroj: Instagram @mrshilfiger

Jak se měnily svatební šaty v průběhu let? Podívejte se na video:

Video placeholde