.

. Zdroj: Profimedia.cz

Svatební zvony slyší i ve spánku: 4 znamení, která se těší pod čepec

Existují lidé, kteří nejsou příliš nadšení, pokud jde o manželství. Raději zůstávají sami a žijí život podle vlastních pravidel. Neradi se někomu zodpovídají, jsou to nezávislí a soběstační lidé. Na druhou stranu jsou i tací, kterým se líbí představa, že mají společníka, a věří, že je třeba uzavřít manželství co nejdříve. Podle astrologie existují 4 znamení zvěrokruhu, která se nemohou dočkat osudového ano.

Blíženci

Blíženci jsou velmi společenští. Rádi se pohybují mezi lidmi, kteří jsou jim blízcí. Pokud jde o manželství, rádi do něj vstoupí, co nejdříve je to možné, protože životního společníka a podpůrný systém v životě prostě potřebují.

Video placeholde

Pokračování 2 / 4

Rak

Často melancholičtí Raci mají potřebu zaplnit citovou prázdnotu ve svém životě. Touží po intimitě a věrnosti. Myšlenka brzkého sňatku je tedy docela oslovuje, navíc jsou hodně orientovaní na rodinu.

Video placeholde

Pokračování 3 / 4

Váhy

Váhy dávají druhým lidem tolik lásky, že se na konci dne cítí osamělé. Pokud jde o manželství, chtějí někoho, kdo je bude hýčkat a podporovat ve všech oblastech života. Dávají přednost sňatku třeba už i po půl roce vztahu a nemají problém vlézt pod čepec třeba hned po maturitě.

Video placeholde

Pokračování 4 / 4

Panna

Panny jsou zvyklé zvládat věci samy, ale hluboko uvnitř chtějí někoho, kdo by je utěšoval a kdo by jim vždy kryl záda. Protože jsou velmi pracovité, mají stále větší potřebu lásky a hýčkání, a aby ji naplnily, pravděpodobně se brzy vdají či ožení.

Video placeholde