...

... Zdroj: profimedia.cz

Svatba 2020: Barvy, které letos ovládnou šaty, dekorace i dorty!

Svatby už dávno nejsou jen o bílé, popřípadě pudrově růžové barvě. Letošní trendy přináší pět neokoukaných odstínů, které ovlivní svatební dekorace, květiny, dorty i šaty nevěsty a družiček. Máte svého favorita?

Oceánově modrá

Kdo tvrdí, že svatební barvy musí být nutně světlé? Jedním z největších letošních trendů je totiž oceánově modrá, což je takový mix tmavě zelené a temně modré. Tento odstín působí velmi elegantně a luxusně, a právě proto je pro svatby jako stvořený. Skvěle vypadá v kombinaci s vínovou nebo zlatou.

Rubínová

Ještě loni byla vínová barva spojována jen se zimními svatbami, ale letos to bude jinak. Díky tomu, že působí vášnivě, ale zároveň elegantně a neotřele, se stává jedním z nejpopulárnějších odstínů letošní sezóny. Kombinujte ji s výše zmiňovanou oceánově modrou, pudrově růžovou nebo zlatou.

Citronová

Žlutá je nová béžová, tedy alespoň podle aktuálních svatebních trendů. Je velmi výrazná, ale zároveň decentní. Pro slunnou letní svatbu je právě žlutá barva, ať už v květinách nebo třeba dekoraci, absolutně ta pravá! Skvěle si rozumí se svěží zelenou nebo třeba světle růžovou.

Meruňková

Pudrové tóny ke svatbám dokonale pasují. Pokud chcete trochu experimentovat, laďte svou svatbu do světlounce meruňkové, která bude letos velmi oblíbená. Působí romanticky, stejně jako pudrově růžová, ale je neokoukaná a svěží. Pokud máte ráda letní barvy, nebojte se ji spojit společně se žlutou. Ladí k ní i béžová, zlatá nebo růžová.

Růženínová

A přestože letošní sezóna fandí neokoukaným barvám, světlounce růžová je zkrátka natolik populární, že nesmí chybět. Zkuste kombinovat různé tóny od té nejsvětlejší růžové až po levandulovou.