.

. Zdroj: Profimedia.cz

.
.
.
Fotka, která vznikla hned po zasnoubení. Serena se na ní nenápadně chlubí prstenem
5
Fotogalerie

Slavné nevěsty roku 2017: Pippa nasadila laťku vysoko, kdo bude další?

Po svatbě Pippy Middleton, která upoutala celý svět, jsou na řadě další celebrity. Na koho se letos ještě můžeme těšit? A trumfne některá ze zasnoubených krásek nádhernou Pippu?

Své "ano" si minulý víkend řekli také topmodelka Miranda Kerr (34) a miliardář a spoluzakladatel Snapchatu Evan Spiegel (26). Kdo čekal velkolepou svatbu, spletl se. Obřad byl alespoň co do počtu lidí skromnější, pozvaných hostů bylo jen padesát. Věčnou lásku si Miranda a Evan slíbili přímo na zahradě své rezidence v Kalifornii a podle hostů (a jediné rozmazané fotky, kterou se podařilo ulovit papparazzi) vypadala nevěsta v dlouhých šatech jako princezna. Bohužel ani Miranda, ani Ewan zatím žádný snímek ze svatby neukázali, fotografie totiž vyjdou exkluzivně v srpnovém vydání magazínu Vogue.

Očekávané svatby

Jednou z těch, které mohou letos následovat Mirandu a Pippu, je třeba zpěvačka Miley Cyrus (24), kterou již podruhé požádal o ruku herec Liam Hemsworth (27). Mladý pár chystal svatbu už v roce 2013, ale nakonec se rozešli. Teď to ale vypadá, že se svatby konečně svatby. Otázkou také je, jestli nás divoška Miley šokuje odvážnými šaty, nebo se ve svůj den promění v princeznu.

Po šestiletém vztahu požádal o ruku topmodelku Rosie Huntington-Whiteley (30) herec Jason Statham (49), zasnoubili se na loňské dovolené v Thajsku. V únoru ovšem oznámili, že čekají miminko, které se nejspíš narodí v létě. Uvidíme tedy, jestli se pár rozhodne svatbu urychlit, nebo naopak odložit.

Mezi zasnoubené topmodelky patří i Irina Shayk (31), která se na konci loňského roku pochlubila smaragdovo-diamantovým prstenem od svého partnera, hollywoodského fešáka Bradleyho Coopera (42). Nicméně i u tohoto páru svatbu vystřídaly jiné starosti – v březnu Irina porodila holčičku jménem Lea de Seine.

Další topmodelka, Kate Upton (24) se pyšní prstenem, který navrhl sám její snoubenec Justin Verlander (34). A podle indicií z médií to vypadá, že pár do toho "praští" co nevidět.

I mezi slavnými herečkami se letos chystají svatby. Začátkem roku se zasnoubila Kirsten Dunst (35), která se zamilovala do hereckého kolegy ze seriálu Fargo, Jesse Plemonsema (29). Nebo si dříve vystrojí svatbu oscarová herečka Brie Larson (27) se snoubencem Alexem Greenwaldem (37)?

A vdávat se letos možná bude i tenisová hvězda Serena Williams (35), která v dubnu oznámila těhotenství a přerušení kariéry. Americký investor a miliardář Alexis Ohanian (34) ji požádal o ruku v italské restauraci a Serena po jeho boku září jako nikdy předtím!

Slavné nevěsty roku 2017: Pippa nasadila laťku vysoko, kdo bude další?

.
. | Zdroj: Profimedia.cz
.
. | Zdroj: Profimedia.cz
.
. | Zdroj: profimedia.cz
.
. | Zdroj: profimedia.cz
Fotka, která vznikla hned po zasnoubení. Serena se na ní nenápadně chlubí prstenem
Fotka, která vznikla hned po zasnoubení. Serena se na ní nenápadně chlubí prstenem | Zdroj: profimedia.cz

Podívejte se, jak se měnily svatební účesy v průběhu let:

Video placeholde