Video placeholde

Šaty ze svatebního veletrhu: Minimalismus i královská zdobnost. Které se líbí vám?

Na Svatebním Expo veletrhu v prostorách luxusního hotelu International předvedli vystavovatelé nabídky obřadních míst, svatebních hostin, květin, prstenů, dortů, svatebních fotografií i videí. Celý program obohatily také přehlídky překrásných svatebních šatů, které budoucím nevěstám dodaly potřebnou dávku inspirace. 

Na přehlídkách mimo jiné předvedlo zbrusu novou kolekci šatů pro rok 2018 známé svatební centrum Šaty Go Home, které vám přiveze šaty před svatbou kamkoliv v České republice. Jejich nové kolekci dominují romantická krajka, jednoduché střihy a sněhobílá barva.

Naprosto odlišná je nová kolekce svatebních šatů značky NHUNG Luxus Bridal. Tady si vyberou především nevěsty, které touží po opulentních šatech s nápadným zdobením a výrazných střizích. A také ženy, které netrvají na tom, že nevěsta musí mít čistě bílé šaty.

Podívejte se na přehlídky na video:

Video placeholde

Další Svatební Expo proběhne na podzim letošního roku, konkrétně v pátek 16. listopadu a v sobotu 17. listopadu. Vstupné stojí 100 korun. V ceně je vstup do veškerých prostor veletrhu, na přehlídky i doprovodný program. Rovněž obdržíte Svatební Expo Magazín plný zajímavých článků, profilů a kontaktů na jednotlivé vystavovatele a součástí jsou také plánky prostor celého veletrhu, časový harmonogram módních přehlídek a dalšího programu, aby vám nic neuteklo!

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!