Meghan s kamarádkou Lindsay Jill Roth, které šla předloni za družičku.

Meghan s kamarádkou Lindsay Jill Roth, které šla předloni za družičku. Zdroj: Instagram.com/meghanmarkle

Potenciální družičky Meghan Markle: Bude to Serena Williams, nebo Priyanka Chopra?

Svatba Meghan a Harryho se kvapem blíží. Své "ano" si řeknou už 19. května. To znamená, že přípravy už teď musí být v plném proudu. Budoucí členka královské rodiny se tak právě teď zřejmě rozhoduje, která z jejích kamarádek s ní projde uličkou až k oltáři, ať už jako svědkyně nebo družička.

Priyanka Chopra

S indickou herečkou a bývalou Miss World se Meghan přátelí teprve dva roky. Tehdy se náhodou potkaly na jednom večírku a padly si do oka. Priyanka svou kamarádku velmi často veřejně podporuje a brání. Například, když byla hostem televizní show Wendy Williams, opravila moderátorku, aby o Meghan nemluvila jen jako o partnerce prince Harryho, ale také třeba jako o skvělé herečce. Radost z jejího zasnoubení vyjádřila i na svém Instagramu, kde ji veřejně pogratulovala. Sama však prohlásila, že se znají poměrně krátkou dobu, takže s pozvánkou na královskou svatbu nepočítá.

About last night. Thank you to my babe @priyankachopra for the best date night #Hamilton #NYC

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Zář 11, 2016 v 7:48 PDT

Misha Nonoo

Módní návrhářka Misha Nonoo je žhavou kandidátkou na post svědkyně. Nejenom, že jsou s Meghan opravdu blízké kamarádky, které toho společně hodně zažily, ale právě díky Mishe se Meghan seznámila s princem Harrym. Její manžel Alexander Gilkes totiž chodil s Harrym i Williamem do školy.

All the M's are here. @anderson_markus @mishanonoo #MMMinMadrid #spain #madrid #travel #eatpraylove (for those asking, tap for outfit details xx)

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Srp 13, 2016 v 9:13 PDT

Heather Dorak

Instruktorka pilates Heather Dorak je pro Meghan další velmi blízkou a důležitou osobou. Nejenže spolu dříve často cestovaly po světě, ale také spolu loni trávily vánoční svátky v Los Angeles.

Oh @heatherdorak - we've done it again ;) w/ @lindsayjillroth #thetig #tigtravel #stbarths #love

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Srp 25, 2014 v 6:52 PDT

Lindsay Jill Roth

Tyhle dvě se už znají nějaký ten pátek. Potkaly se na hodinách literatury na Severozápadní univerzitě v Illinois a od té doby jsou nerozlučné. Spisovatelka Lindsay plánovala vlastní svatbu před dvěma roky a Meghan byla od začátku součástí příprav. Dokonce spolu letěly i do Toronta pro vysněné svatební šaty. Není divu, že Meghan byla jednou ze šesti družiček. Vymění si letos role?

Bridesmaids. #lindsgettingmarried #aboutlastnight #MOH @lindsayjillroth

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Srp 7, 2016 v 4:35 PDT

Janina Gavankar

Herečka Janina Gavankar a Meghan Markle jsou kamarádky už více než 16 let. Meghan dokonce inspirovala Janinu ke spuštění vlastních webových stránek o zdravém životním stylu. I když se nevídají příliš často, jsou stále v kontaktu a vědí o sobě všechno.

Oh how I love seeing my long time friend @janina in #ATL ❤️ Couldn't be prouder of how far we've come, and couldn't be more grateful for being able to share every step of it with you #imean #actorlife #grateful #friends (wait! @Janina I just did the math - did we become friends 15 years ago?!? Whoa 💪🏽)

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Říj 15, 2016 v 2:43 PDT

Jessica Mulroney

Stylistka Jessica Mulroney stojí za několika outfity i jednotlivými kousky v Meghanině dosavadním šatníku. Tyhle dvě spolu dříve trávily opravdu hodně času. Cestovaly, popíjely u Jessiky doma nebo chodily na večeře. Kromě toho, že jsou opravdu blízké přítelkyně, by mohla Jessica pomoct i s plánováním svatby. Kromě stylingu dělá totiž také svatební koordinátorku.

Weekends with @jessicamulroney and our favorite fella @benmulroney ✨ Thanks for my home away from home 🐼

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Kvě 28, 2016 v 8:24 PDT

Serena Williams

S tenisovou hvězdou se Meghan poprvé potkala v roce 2014 na charitativním fotbalovém zápasu. Později napsala na svůj blog, který už teď neexistuje, že se Serenou si okamžitě padly do oka. Neřešily prý vůbec nic, co by se týkalo tenisu nebo herectví, ale povídaly si o typických holčičích věcech. A tehdy začalo jejich přátelství.

My eyes are closed but my heart is so open! So proud of your new collection @serenawilliams 💕 Happy I could be there to support you xx #NYFW

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Zář 12, 2016 v 2:02 PDT

Abigail Spencer

Společně si zahrály v seriálu Suits, ale klape jim to i mimo kamery. Jestli je Abigail pro Meghan natolik důležitá, aby jí šla za družičku nebo svědka, to však netušíme. Z výše zmiňovaných je nejspíš nejméně pravděpodobnou kandidátkou. Uvidíme!

This one. Just love her. @abigailspencer #birthdaysoulsisters #friends #suits #thatredlipstickthough 👭 photo cred: @antoncropper

Příspěvek sdílený Meghan Markle (@meghanmarkle),Říj 1, 2015 v 11:40 PDT