Video placeholde

New York Bridal Week: 5 zásadních trendů ze svatebního týdnu módy!

Ať už jste zrovna uprostřed příprav svatby, máte ji dávno za sebou nebo o vlastní veselce nechcete ani slyšet, na nádherné šaty se s chutí podívá každá z nás! Vybraly jsme pro vás nejkrásnější šaty, které byly k vidění na newyorském svatebním týdnu. 

Bridal Week v New Yorku je největší svatební událostí roku. Letos svou tvorbu předvedla zvučná jména jako Naeem Khan, Monique Lhuillier nebo třeba Marchesa. Díky nim teď máme ve svatebních trendech na příští rok jasno! Tohle jsou ty nejzásadnější:

Kápě

Naeem Khan
Naeem Khan | Zdroj: Profimedia.cz

Bundičky

Pro nevěsty, které se v princeznovských trendech zrovna nevyžívají, jsou tu svatební bundičky. Motorkářský křivák nebo stylový bomber, ovšem v bílé barvě nebo třeba celý z krajky či šifónu, dodá svatebním šatům určitou dávku rebelie, ale přesto zůstanete elegantní!

Monique Lhuillier
Monique Lhuillier | Zdroj: Profimedia.cz

Samostatné rukávy

Další výrazný trend navazuje na letošní hit v podobě odhalených ramen. Téměř v každé kolekci na příští rok byly k vidění šaty se samostatnými rukávy. Ty si zkrátka jen natáhnete jako rukávky na plavaní a když vás během vašeho velkého dne přestanou bavit, můžete je zase kdykoliv sundat a šaty dostanou úplně jiný rozměr.

Monique Lhuillier
Monique Lhuillier | Zdroj: Profimedia.cz

Midi

Návrat hlásí také 50. léta, díky kterým budou příští rok v kurzu středně dlouhé šaty sahající do půli lýtek. Místo disneyovské princezny se tak můžete proměnit v ikonickou Audrey Hepburn.

Naeem Khan
Naeem Khan | Zdroj: Profimedia.cz

Kalhoty a overaly

Šaty už rozhodně nejsou nutností. Ženy, které se cítí lépe v kalhotách, budou mít konečně z čeho vybírat. V kurzu budou nejenom klasické kalhotové kostýmky, ale také zdobené overaly.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Ty nejkrásnější šaty z Bridal Week v New Yorku si prohlédněte v naší fotogalerii: