...

... Zdroj: profimedia.cz

...
Dlouhé krajkové šaty, HM, 5999 Kč
Dlouhé krajkové šaty, HM, 5999 Kč
Dlouhé krajkové šaty, HM, 5999 Kč
5
Fotogalerie

Nevěsty, pozor! Můžete mít šaty jako vévodkyně Kate za skvělou cenu!

Pokud letos plánujete svatbu a ještě jste si nevybrala ty pravé šaty, máme pro vás skvělý tip! V obchodním řetězci H&M právě teď koupíte překrásné svatební šaty s krajkou za skvělou cenu. A co je na tom nejlepší? Jsou inspirované svatebními šaty módního domu Alexander McQueen, ve kterých se vdávala vévodkyně Kate!

Brzy to bude už sedm let, co si Kate a William řekli "ano" ve Westminsterském opatství v Londýně. I po tak dlouhé době si však perfektně pamatujeme její svatební šaty, které navrhla Sarah Burton, pravá ruka zesnulého módního génia Alexandera McQueena. Tyto šaty vznikaly několik měsíců a vy můžete mít podobné během pár minut!

...
... | Zdroj: profimedia.cz

V obchodech i na e-shopu H&M mají v aktuální kolekci šaty, které se nápadně podobají právě těm, ve kterých se vdávala Kate. Skvělou zprávou je, že jsou dostupné i u nás. A ještě skvělejší, že stojí necelých šest tisíc!

Dlouhé krajkové šaty, HM, 5999 Kč
Dlouhé krajkové šaty, HM, 5999 Kč | Zdroj: archiv firem

Na e-shopu šaty popisují jako dlouhé šaty s krajkovým živůtkem a sukní ze vzdušné látky. Mají vroubkovaný výstřih do véčka a boční výztuže v horní části. Nechybí ani dlouhý rukáv, pas ozdobený grogrénovou stuhou a průstřih na zádech. Jediné, v čem se na první pohled liší, je vlečka. Tu sice nemají, ale bez ní se vám stejně bude lépe tancovat!

Dlouhé krajkové šaty, HM, 5999 Kč
Dlouhé krajkové šaty, HM, 5999 Kč | Zdroj: archiv firem

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!