Video placeholde

Nejdražší svatba: Jen prsten stál ruského oligarchu 200 milionů!!! Sledujte ten luxus!

Velká událost, mnoho prominentních hostů, vystoupení známých pěveckých hvězd a hlavně luxus všude, kam jen oko dohlédlo. Tak to vypadalo na svatbě ruského podnikatele Alexeje Šapovalova (41), který na sňatku s krásnou modelkou rozhodně nešetřil.

Svou vyvolenou, která mu stihla porodit už dvě děti, označoval za svou manželku již zhruba pět let. Přesto teprve teď se dvojice rozhodla vztah oficiálně zpečetit.

Nevěsta Xenia Tsaritsina (27) si zřejmě nemohla vybrat ideální šaty pro svůj velký den. Vyřešila to ale vskutku šalamounsky, měla hned dva krásné modely a v průběhu dne si je jednoduše převlékla. ANO svému milému říkala v nadýchané bílé róbě s širokou sukní, složitým vzorkem, zlatým zdobením a lehce odvážným výstřihem.

Na tanečním parketu ovšem juchala v obepnutých šatech z jemné krajky. Trochu nelogicky pak k druhému outfitu připojila i závoj až na zem. Asi se nebála, že by si ho mohla ušpinit, jelikož podlaha se blyštila čistotou, že by se z ní dalo jíst. Ovšem už nedomyslela, že by o závoj mohla zakopnout a pokazit si tak líbánky.

Svatebčany a hosty po celou dobu bavila živá hudba, zazpívala oblíbená zpěvačka novomanželů a stříbrná finalistka soutěže Eurovize Polina Gagarina (30), vystoupila i populární rocková skupina Leningrad, jejíž frontman Sergej Šnurov (44) je považován za nejoblíbenější a zároveň nejkontroverznější ruskou rockstar.

Přepychově působil i svatební dort, který připomínal křišťálový lustr a dokonce byl zavěšen na drátech, aby působil, že se vznáší ve vzduchu. Skládal se z osmi vrstev piškotu a nazdoben byl drobnými korálky. Celý sál v luxusním hotelu Barvikha v Rubljovce (část Moskvy, kde mají rezidence bohatí Rusové) pak zdobily i opravdové zářící lustry a též stovky nádherných bílých květin.

Těžko říci, kolik velkolepá svatba dohromady stála, ale částka se jistě pohybovala minimálně v řádu milionů. Koneckonců ženich nešetřil ani na snubním prstýnku. Za diamantový šperk se 70 karáty utratil dle odhadů zahraničních médií v přepočtu 200 milionů Kč. Nevěsta se posléze s prstenem chlubila na sociálních sítích a svého partnera chválila, jak je štědrý. „Rozhodl se, že 30karátový prsten zkrátka nestačí,“ dodala Xenia.