.

. Zdroj: profimedia.cz

Meghan & Harry oznámili datum svatby! Kdy to bude?

Jsou to teprve tři týdny, co Kensingtonský palác oficiálně oznámil zásnuby prince Harryho s herečkou Meghan Markle. A dnes pustil do světa další velkou zprávu. Zatím jsme věděli, že svatba se plánuje na jaro příštího roku, ale konečně víme i přesné datum!

Meghan a Harry si řeknou ano v sobotu 19. května 2018 v kapli svatého Jiřího na hradě Windsor. Znamená to tedy, že královská rodina na pověry příliš nevěří a nepopulární květen jí přijde pro svatbu ideální.

Svatba bez kamer

Pokud se už teď nemůžete dočkat další velkolepé královské svatby, připravte se na to, že to zřejmě nebude ve stejném duchu jako svatba Kate a Williama. Neznámý zdroj totiž před nedávnem prozradil magazínu US Weekly, že Harry rozhodně nechce, aby byl jejich velký den vysílán po celém světě, jako tomu bylo u jeho bratra. Velkolepá podívaná, spousta kamer a davy lidí – to je to poslední, po čem prý Harry touží.

Pravděpodobný scénář

Podle všeho pozve budoucí manželský pár ve svůj svatební denjednoho fotografa a jednoho novináře do Kensingtonského paláce a v ten samý den je nechají zveřejnit fotografie a rozhovory ze svého velkého dne. Navíc se spekuluje, že Meghan je těhotná, což by celou podobu svatby také velmi ovlivnilo. Ať je to, jak je to, něco málo se k nám určitě dostane, ale na on-line stream jejich velkého dne raději zapomeňme.

Co Meghan a Harry řekli po oznámení svých zásnub:

Video placeholde