Katy Perry a Orlando Bloom

Katy Perry a Orlando Bloom Zdroj: profimedia.cz

Katy & Orlando se budou brát! Které další slavné páry se letos zasnoubily?

Herec Orlando Bloom pojal oslavu svatého Valentýna opravdu velkolepě. Své přítelkyni Katy Perry uspořádal tajný večírek, na kterém ji před zraky všech blízkých přítel požádal o ruku. A není jediný ze slavných mužů, kteří letos poklekli. Kdo další chystá brzy svatbu?

Katy Perry (34) & Orlando Bloom (42)

Začalo to před třemi roky flirtem na předávání Zlatých glóbů, později Katy a Orlando oznámili, že tvoří pár. Jenže o rok později se rozešli a každý šel svou cestou. Za pár měsíců to ovšem vypadalo, že jsou opět spolu. Katy přijela za Orlandem do Prahy, kde dlouho žil, protože tu natáčel seriál. Pak spolu byli viděni na koncertě, na večeři a nakonec se přestali skrývat a svůj vztah potvrdili i na sociálních sítích společnými fotkami. A teď je čeká svatba! Už se těšíme, jak to bude Katy jako nevěstě slušet!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

full bloom

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry),Úno 15, 2019 v 2:07 PST

Melissa Benoist (30) & Chris Wood (30)

Také tento herecký pár má plné ruce práce s přípravami na svatbu. Melissa a Chris se poznali v roce 2015 během natáčení seriálu Supergirl, ale až téměř o dva roky později spolu začali randit. A před pár dny oznámili na sociálních sítích, že se budou brát. Melissa už jednou vdaná byla, a to za kolegu ze seriálu Glee Blakea Jennera. Manželství jim ovšem vydrželo pouhý rok. Snad to podruhé vyjde!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

yes yes yes it will always be yes♥️

Příspěvek sdílený Melissa Benoist (@melissabenoist),Úno 10, 2019 v 4:41 PST

Jennifer Lawrence (28) & Cooke Maroney (34)

Štěstí se konečně usmálo i na oscarovou herečku Jennifer Lawrence, které nevyšlo hned několik vážných vztahů. Od jara loňského roku se šuškalo, že Jennifer randí s ředitelem výtvarné galerie Cookem Maroneym. Vše se potvrdilo, a přestože spolu tento pár není ještě ani rok, zasnoubili se. Ani jeden z nich ovšem nesdílí své soukromí na sociálních sítích, a tak se fotografie prstýnku a nejspíš ani svatby nedočkáme. Hlavně, aby to byl konečně ten pravý!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Spotted in the streets of Paris, actress and House muse Jennifer Lawrence jettisoned the weight of a cumbersome bag in the summer heat in favor of a black leather 'Saddle' bag as reinterpreted by #MariaGraziaChiuri carried nonchalantly on her arm. #DiorSaddle

Příspěvek sdílený Dior Official (@dior),Srp 18, 2018 v 5:00 PDT

Katherine Schwarzenegger (29) & Chris Pratt (39)

Americký herec se brzy po rozvodu s herečkou Annou Faris zamiloval do dcery Arnolda Schwarzeneggera Katherine. Zamilovali se do sebe loni v létě (seznámila je její matka) a už letos v lednu se zasnoubili. Snad to nebylo příliš uspěchané!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

My sweet love. Wouldn’t want to live this life with anyone but you ♥️💍

Příspěvek sdílený Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger),Led 14, 2019 v 9:23 PST