Video placeholde

Dokonalá pleť pro dokonalý svatební den

Je to tu, Váš svatební den. Den, kdy budete nejsledovanější a nejobdivovanější osobou a ženou ze všech přítomných, den, kdy na Vás budou mířit kamery a hledáčky fotoaparátů ze všech stran. I když profesionální fotograf dokáže fotky vyretušovat k ideálu, nenechejte nic náhodně a připravte svoji pleť na Váš velký den, ať se ve své pleti cítíte krásně a přirozeně. O to víc, má-li Vaše pleť sklon být citlivá a podrážděná.

Začněte již den předem důkladným peelingem obličeje a dekoltu. Zvolte šetrný peeling pro citlivou pleť, vyhnete se riziku podráždění. Poté naneste Hydratační zklidňující masku, nechejte ji působit alespoň 10 min, nebo v tenké vrstvě celou noc. Kolem očí pak použijte zklidňující péči, která vyhladí drobné linky, zklidní citlivou pleť a zmírní otoky a tmavé kruhy. Před spaním pleť důkladně odličte a naneste hydratační krém.

..
.. | Zdroj: PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE TCHEQUIE, s.r.o.

Rady, že máte jít brzy spát, abyste byla ráno svěží a odpočatá, určitě znáte. Ne vždy se to ale podaří. V tom případě sáhněte ráno po termální vodě, která pleť zklidní, osvěží a zmírní její případné podráždění. Ideálně ji nechejte den předem v lednici. Můžete ji také nastříkat na vatové tampony a na pár minut přiložit na unavená oční víčka. Pleť po noci dobře očistěte přípravkem podle Vašeho oblíbeného způsobu odličování (pěna, micelární voda, fluid 3v1). Naneste hydratační sérum, hydratační krém a kolem očí opět zklidňující péči.

..
.. | Zdroj: PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE TCHEQUIE, s.r.o.

Ať už jste se rozhodla nalíčit sama nebo odbornicí, nechejte se inspirovat vychytávkami, díky kterým bude Vaše pleť jako ze žurnálu. Na různé nedokonalosti pleti použijte barevné korektory: korálovou tyčinku na hnědé skvrny, zelenou na červené pupínky a žlutou na tmavé kruhy pod očima.

..
.. | Zdroj: PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE TCHEQUIE, s.r.o.

Vhodné jsou i korektory ve štětci, kterými můžete zjemnit nosoretní rýhy a projasnit tmavší místa v obličeji, včetně kruhů pod očima. Sáhněte po make-upu, který je lehký, a přitom hezky kryje nedokonalosti a sjednocuje tón pleti. Navíc obsahuje perleti, díky kterým pleť působí přirozeně a rozjasněně bez ohledu na osvětlení. Má i ochranný faktor SPF 20.Make-up zafixujte světlým mozaikovým pudrem.

....
.... | Zdroj: PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE TCHEQUIE, s.r.o.

Máte-li citlivé oči, vybírejte kvalitní řasenku, která Vaše oči nebude dráždit. Make up zafixujte termální vodou. Malé balení si vezměte s sebou, bude se Vám během dne hodit na občasné osvěžení a zklidnění pleti.

..
.. | Zdroj: PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE TCHEQUIE, s.r.o.

Video placeholde