.

. Zdroj: svatebnidny.cz

.
2
Fotogalerie

Chystáte svatbu? Víme, kde načerpat inspiraci!

14. a 15. ledna 2022 proběhnou v hotelu Clarion v Praze 9 již jedenácté SVATEBNÍ DNY. Největší svatební veletrh v ČR opět představí vystavovatele ze všech oborů poskytujících své produkty či služby pro vaši svatbu.

Na ploše přes 3500 m2 si návštěvníci mohou prohlédnout nabídku svatebních salonů, agentur, cukrářů, fotografů, šperkařů, kosmetických značek, hotelů, restaurací atd. Na jednom místě si tak mohou vyzkoušet šaty, ochutnat dorty i slané dobroty, vybrat ty pravé snubní prsteny nebo se seznámit s aktuálními trendy ve svatebním líčení a česání. „Tím, že všechny tyto produkty a služby představujeme na jednom místě, šetříme budoucím novomanželům spoustu času. Nabízíme jim inspiraci pro jejich vlastní svatbu a pomáháme jim zorientovat se ve velmi široké nabídce. Velmi pozitivní odezvu mají i speciální ,veletržní slevy‘, díky kterým lze výrazně ušetřit na svatebních nákladech,“ říká Milan Novák, jednatel firmy IZZO CZECH, s. r. o., která veletrh pořádá.

.
. | Zdroj: svatebnidny.cz

Veletrh bude probíhat v pátek od 15.00 do 20.00 hod. a v sobotu od 10.00 do 18.00 hod. Vstupenky mohou zájemci zakoupit přímo na místě. Každý návštěvník obdrží v ceně vstupenky ústenku z nanomateriálu českého výrobce NANO2HEALTH. Veškeré veletržní prostory budou hygienicky ošetřeny. K dispozici bude i desinfekce rukou ve stojanech. Z naší strany a ze strany hotelu bude maximální snaha o zdravotní bezpečnost celého veletrhu a věříme, že i ze strany vystavovatelů a návštěvníků bude naprostá podpora.

Více informací:

www.svatebnidny.cz

.
. | Zdroj: svatebnidny.cz