Černé benátské gondoly proplouvají i omšelými kanály mezi otlučenými domy.

Černé benátské gondoly proplouvají i omšelými kanály mezi otlučenými domy. Zdroj: Shutterstock

Takzvaný Velký kanál - Canal Grande - a výhled na baziliku Santa Maria della Salute.
Gondola poblíž mostu Rialto
..
4
Fotogalerie

Chcete zažít opravdovou romantiku? Vyhrajte s námi zpáteční letenky do Benátek!

Benátky patří mezi nejkrásnější a nejromantičtější místa na světě! Možná také sníte o tom, že se jednou podíváte na náměstí svatého Marka, přejdete Ponte di Rialto a že se projedete gondolami mezi historickými domy. Právě teď máte jedinečnou příležitost se do Benátek podívat. Soutěžte s námi o dvě zpáteční letenky od Českých aerolinií a splňte si svůj sen!

Romantické procházky mezi nejstaršími památkami Evropy, úzké zaplavené uličky a plavby na gondolách, všudypřítomná atmosféra karnevalu a romantiky, to jsou italské Benátky. Právem patří mezi nejkrásnější místa na světě a přitahují nejen zamilované.

Užijte si svatební cestu, romantický pobyt s partnerem nebo výlet s kamarádkou, záleží jen na vás, koho s sebou vezmete.

Jak soutěžit?

Je to jednoduché.

1. Navštivte facebookové stránky Ženy.cz a staňte se fanouškem stránky.

2. Do komentáře pod soutěžní příspěvek na facebooku napište odpověď na otázku: „Jaký byl váš nejromantičtější okamžik v životě?“

...
... | Zdroj: archiv firem

Soutěž končí přesně na Valentýna v poledne. Vybereme nejoriginálnější odpověď a jméno výherce zveřejníme ještě ten den v komentáři.

Letenky do soutěže věnovaly České aerolinie.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Plánujete svatbu? Všechno, co potřebujete, najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Tipy na nejkrásnější místa na obřad, přehledný harmonogram, kdy a co zařídit, nejnovější trendy přímo z přehlídek, tipy na šaty, účesy, nejkrásnější květiny nebo dorty, zkrátka vše, co potřebujete pro plánování Dokonalé svatby!