.

. Zdroj: internal

Celebrity v roli družiček: Některé téměř zastínily nevěsty

Chcete-li, aby se vaše svatba dostala až na stránky společenských magazínů, nabídněte roli družičky celebritě (samozřejmě máte-li nějakou v okruhu svých blízkých kamarádek). Dobře si to ale rozmyslete, pokud nechcete, aby vás kdokoli na svatbě zastínil. 

Minulý víkend se konala svatba Cassie Coane, kreativní ředitelky hodinářské společnosti Gomelsky. Že vůbec netušíte, o koho jde? To je naprosto v pořádku. Přesto její fotografie ve svatebních šatech oblétla svět. Kolem sebe má totiž houf osmnácti družiček, z nichž dvě vám budou minimálně povědomé: Jsou to sestry, slavné módní ikony a návrhářky Ashley a Mary-Kate Olsen.

Nevěsta si prý přála, aby si družičky zvolily jakékoli květované šaty dle vlastního výběru. Na snímku je vidět především outfit Mary-Kate, která sáhla po vintage žlutých šatech s rukávy ve stylu kimona a zelených saténových pantoflíčkách. Ashley vsadila na černou, což je na svatbu diskutabilní volba, nicméně bílé florální motivy na rukávech to zjemňují a v záplavě jinak barevných šatů je to zkrátka fajn.

Mimochodem, tahle svatba je důkazem, že družičky nemusí nutně obléknout stejné šaty, aby to vypadalo na fotografii skvěle – stačí nastínit dress code a zkrátka jim důvěřovat.

Jelikož jsou dospělé družičky v Americe velmi populární, celebrit, které se ocitly v této roli, je mnohem víc (a věk není omezením, jak dokazuje Sarah Jessica Parker). Podívejte se do galerie, schválně, jestli vás jako první upoutá nevěsta, nebo slavná družička.

Šaty pro družičky máte vyřešené, ale co účes? Inspirovat se můžete i v minulosti. Podívejte se na video.

Video placeholde