Vichy

Vichy Zdroj: Vichy

Vichy
Vichy
Vichy
Vichy
Vichy
9
Fotogalerie

Pleť v menopauze: Jak o ni pečovat, aby byla pevnější a svěží?

Jedním z nejdůležitějších životních období ženy je menopauza, která léta zůstávala stranou pozornosti odborné veřejnosti. To se ovšem změnilo v roce 1992, kdy se jedna z nejvýznamnějších dermokosmetických značek Vichy začala tímto tématem systematicky zabývat a jako první odborník na pleť analyzovala dopad hormonálních změn na organismus.

Výzkumníci z Vichy zjistili, že kromě ztráty hutnosti, jasu a svěžesti pleti má na stárnutí pokožky vliv i psychické rozpoložení ženy. V této životní etapě si ženy často připadají méně atraktivní a ztrácejí své sebevědomí, kvůli čemuž vzniká řada nepříjemných symptomů ovlivňujících jejich tělesnou stránku.

V
V | Zdroj: Vichy

Výsledkem byl vznik produktové řady Neovadiol, jež pomáhá navracet ženám sebevědomí prostřednictvím specializované péče o pleť, která díky použití přírodních aktivních látek účinně bojuje s projevy hormonálních změn během menopauzy.

Nyní přišly laboratoře Vichy s revolučním řešením v podobě produktu Neovadiol Phytosculpt, který jako první zpevňující a remodelační péče cílí na nejvíce problematické partie – kontury obličeje a oblast krku a dekoltu. Krém s masážní texturou balzámu díky fytosterolům nacházejícím se ve výtažku z divoké kapradiny a Kompenzačnímu komplexu pleť hloubkově remodeluje, zpevňuje a navrací jí její původní hutnost. Navíc stejně jako ostatní produkty značky obsahuje Mineralizující termální vodu Vichy, která je obohacena 15 nejdůležitějšími minerály pro posílení pleti.

Vichy
Vichy | Zdroj: Vichy

Vichy si dlouhodobě uvědomuje, že tělo a duše jsou propojené víc, než si v každodenním životě připouštíme. Proto se značka stala partnerem semináře Back to spirit, organizovaného magazínem Moje psychologie. Ten si klade za cíl sdílet vědomosti, co dělat se svým tělem, aby se v něm i duše cítila lépe, jak pracovat se svou myslí, aby tělo mohlo dobře fungovat, zkrátka jak nalézt harmonii mezi tělem a duší.