O sexíku

O sexíku

Žhavé diskuse na téma co vás trápí na sexu.

anonymní
Můžu otěhotnět?
13.7.2006 16:18:56
Asi to bude banální, nebo hloupý dotaz, ale byla bych vděčná za odpověď. S mým přítelem jsme ještě neměli pohlavní styk, pouze jsme se mazlili. Když dosáhl orgasmu, otřel si sperma rukou, ale pak mě ještě uspokojoval prsty. Nemohla bych díky tomuto otěhotnět? odpovědět
anonymní
mohla
13.7.2006 16:43:36
Čistě teoreticky bys mohla,ale je to dost malá pravděpodobnost. Jak hluboko ty prsty v tobě měl? odpovědět
anonymní
můžu být těhotná???
24.10.2006 20:19:15
dobrý den, mám dotaz s přítelem se milujeme vždy s ochranou,(kondomem), a momentálně mám již 9 dní zpoždění od dyklu, který mívam pravidelný, háček je v tom,že se nám pří sexu nestala ani žádná nehoda s prasknutím kondomu..
mohu být i nějak přes to těhotná....
díky M.
odpovědět
anonymní
těhotná přes prezervativ?
24.10.2006 21:29:16
Já myslím, že je to takřka nemožné, abys byla i přes ochranu těhotná. To už by se blížilo zázraku, když-jak říkáš-nepraskl.
Problém bude v psychice. Neboj, určitě to bude O.K.
odpovědět
anonymní
antikoncepce
22.2.2007 16:28:38
Ahoj, chtěla bych se zeptat, když beru antikoncepci Minerva pravidelně, jen jednou jsem zapomněla a vzala jsem si ji až po 13ti hodinách od doby, kdy ji mám pravidelně brát, co se stane, když mám pak v noci nechráněný stys s přítelem? Jak velká je pravděpodobnost, že to za týden nedostanu?

(brala jsem prášky ze 3.balení a chyběly mi 4 do konce)

Doktorka mi řekla, že mi nezbývá než čekat ten týden, jestli se menstruace dostaví nebo ne odpovědět
anonymní
Řekla bych,
22.2.2007 19:25:53
že téměř určitě se nic nestane.
Tělo obvykle nazačne ihned ovulovat do několika hodin.
Takže klid. V pohodě. Hlavně žádný stres, ten může menstruaci i přes hormony oddálit.
Určitě to bude v pohodě, neboj.
odpovědět
Kloa
zapomenutí
22.2.2007 19:31:45

Ahoj,
neboj, všechno bude určitě v pořádku. Otěhotnět v tomto případě by byl snad zázrak  13 hodin je sice už po hranici 12., ale není to žádná hrůza. Navíc jsi dobře uvedla, kterou pilulku jsi vzala později, to má taky význam. Ke konci užívání plátíčka je pravděpodobnost otěhotnění oproti předchozím týdnům nejmenší... odpovědět
anonymní
Antikoncepcia
3.3.2007 3:21:42
Brala som hormonalnu antikoncepciu dlhsi cas a nikdy sa mi nic podobneho nestalo... ale tentokrat som na prasky zabudla asi tri dni po skonceni menstruacie, to znamena vynechala som prve tri tabletky v balicku..  bol sex, a celkom realne cakam, ze bude i babo, co myslite????

Ak hej, nezabije ma to, ale mam skor iny problem: k hormonalnej antikoncepcii sa uz vratit nechem, zda sa mi to prisilny zasah do niecoho, s cim nie je spravne sa zahravat. Okrem toho, ze mi vypadala polovica vlasov, za cely ten rok bratia praskov som nemala pocit ze je to pre moje telo spravne. A este som pocula, ze ak je podozrenie tehotenstva, prasky treba vysadit, co som aj okamzite urobila.

Kondomy neznasam, ani moj partner, navyse im ani prilis nedoverujeme...
Ake mam ine moznosti??? PROSIM: poradte, ale ziadne hormonalne zasahy!!!!  Desim sa ich sily.

Co viete o vnutromaternicovych telieskach? odpovědět

Co by vás také mohlo zajímat na internetu?

• Merrylinka.cz

Bezplatná telefonická poradna pro rozumné a bezpečné snižování hmotnosti garantovaná odborníky na výživu. Telefonujte na: 800 116 116

• Rozhodni.se

Internetové stránky s hodnotnými radami pro všechny kteří se rozhodli snížit svou hmotnost a zároveň přestat kouřit.

Informace do emailu:

Chcete-li dostávat každý týden informace o článcích a dalších novinkách na Ženy.cz, zadejte vaši emailovou adresu: