O hubnutí a dietě

O hubnutí a dietě

Podělte se s ostatními o vaše tipy jak shazovat kila.

nuny
Dělená strava-SPLK
12.10.2006 15:31:16

Je tady někdo, kdo se stravuje podle Lenky Kořínkové a chtěl by se podělit o svoje poznatky nebo třeba recepty?  Chef 

odpovědět
broucek
ahoj nuny
12.10.2006 19:20:43

nikdo tu není viď,
odpovědět
anonymní
Dělenka
10.11.2006 15:59:03
Já jsem začala dělit od 1.11.Tak jestli je tato diskuse ještě aktuální ráda se přidám odpovědět
lenka
dělení
10.11.2006 16:14:24

Já dělím taky, ale ne všechno....z masa jím jen ryby,ale vždycky pouze se zeleninou, jakmile bych si k tomu dala přílohu, už se cítím nějak nepříjemně nafouklá. odpovědět
nuny
dělenka
12.11.2006 13:20:30

Ono by to aktuální bylo ale asi tady nikdo nedělí odpovědět
anonymní
dělenka
12.11.2006 18:55:29
Tak něco přidejte,ať to tady ožije!!! odpovědět
nuny
dělenka
12.11.2006 20:17:40

Myslíš receptík? Já jsem kytičková tak sem zítra dopoledne něco hodím. Teď jsem dostala od dcery přístup jen na chvíli odpovědět
nuny
dělenka
13.11.2006 14:31:45

AMERICKÝ JABLEČNÝ KOLÁČ : 150g polohr.mouky, 100g celozrnné špaldové mouky, 90g tuku, 6PL ledové vody a 1 ČL prášku do pečiva, jablka, obilné klíčky nebo strouhanka z graham.rohlíků, med, skořice, trocha sój.mléka. Postup : mouky smícháme s práškem do pečiva a vidličkou vpacujeme tuk (až vznikne něco jako drobenka) pak přidáme vodu a uděláme těsto, které dáme asi na 1 hod. do chladničky. Mezitím si oloupeme a nahrubo nastrouháme jablka a na sucho na teflonové pánvičce opražíme klíčky. Pak ze 2/3 těsta vyválíme placku kterou vyložíme kulatou koláčovou formu i se stěnami, propícháme vidličkou, posypeme klíčky nebo strouhankou, pokapeme 1-2PL medu, dáme jabkla, můžeme je pokapat citronovou šťávou, posypeme skořicí, pokapeme zase 1-2PL medu a posypeme klíčky(strouhankou). Ze zbylého těsta vyválíme na koláč pokličku, přikryjeme ho s ní a těsta spojíme aby se koláč při pečení neotevřel. Potřeme sój.mlékem a dáme upéct. Je móóóc dobrý ale ještě lepší je 2. den - pokud vydrží odpovědět

Co by vás také mohlo zajímat na internetu?

• Merrylinka.cz

Bezplatná telefonická poradna pro rozumné a bezpečné snižování hmotnosti garantovaná odborníky na výživu. Telefonujte na: 800 116 116

• Rozhodni.se

Internetové stránky s hodnotnými radami pro všechny kteří se rozhodli snížit svou hmotnost a zároveň přestat kouřit.

Informace do emailu:

Chcete-li dostávat každý týden informace o článcích a dalších novinkách na Ženy.cz, zadejte vaši emailovou adresu: