Vaření

Vaření

Rubrika pro vaše kulinářské dobroty.

kiki
zdravé recepty
10.4.2006 13:20:32

Snažím se jíst zdravě, ale to víte, těch zdravých a přitom dobrých receptů není nikdy dost, takže- jaké jsou ty vaše? Já mám jeden na mlsání- je velmi jednoduchý- smícháme tvaroh s medem a posekanými ořechy a rozinkami, mňam :-) odpovědět
kiki
banánový koktejl
10.4.2006 13:23:09

A ještě jeden recept- do mixéru dáte mléko, trochu kysané smetany a banán, rozmícháte a přidáme ledovou tříšť (ale nemusíte). Pokud chcete hřešit, přilijete do toho ještě rum. odpovědět
luckymili
zdravé jídlo a dobroty
10.4.2006 21:13:47

Je pravda, že spoustu lidí má názor, co je zdravé není chutné, ale i já jsem "oblafla" svou rodinu nejedným zdravým a chutným receptem. Ráda se s vámi podělím.
odpovědět
BaJi
ahoj
11.4.2006 8:43:43

ahoj, také se snažím jíst zdravěji, a hlavně jsem začala v lednu s dělenou stravou. ale protože jsem ujetá na sladkém, tak pořád scháním nějaké jednoduché nápady na moučníky v dělence. Nemáte s tím někdo zkušenosti? odpovědět
anonymní
sladké při dělené stravě
26.4.2006 8:32:32
Ahoj také se pokouším o dělenku. Když mám chuť na něco sladkého tak si dávám rozinky. Můžeš také zkusit musli tyčky. Jako moučník je výborný jablečný závin. Je úplně stejný jako normální, ale místo cukru přidáš med.mňam! odpovědět
vendy
bramborové placky zdravě
6.11.2006 15:24:09

Ahojky, zrovna včera jsem zkoušela podle receptu z Apetita dělat bramborové placky v troubě na zelných listech. Musím říct, že nám to docela chutnalo. Bramboráky na tuku mám sice děsně ráda, ale nikdy mi po nich není moc dobře. Tato variata mi taky chutnala a hlavně mi po nich nic nebylo Těsto se udělá jako na klasické bramboráky, na plech se rozloží zelné listy a na ně tak 5-6 tenších bramboráků a dá se to do rozehřáté trouby. Dělá se to tak 45 min., před dopečením se mají bramboráky potřít rozpuštěným máslem.
odpovědět
kecka
zdravé jídlo a dobroty
21.4.2007 19:48:12

Ahoj psala jsi, že přidáš nějaké zdravé a dobré recepty, kterými jsi oblafla rodinu, tak sem s nima . Třeba hlavní chody - oběd, večeře. Děkuji
odpovědět
Evulka21
Jablečno- ananasovo- sýrový salát
25.8.2008 14:54:22

Jablečno- ananasovo- sýrový salát

2 velká jablka, 200 g eidam 30%t.v.s., 200g čerstvého ananasu, 1/2 citronu, 1 lžíce (olivového) oleje, sůl, pepř

Jablka oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Pokapeme je trochu citronovou šťávou, aby dužina nezhnědla. K jablkům přidáme kostičky sýra, oloupané a nasekané vlašské ořechy, pokapeme vše olejem, mírně osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Podáváme s plátky celozrnné bagety, nejlépe chalupářské , která voví česnekem a smaženou cibulkou. 

odpovědět

Co by vás také mohlo zajímat na internetu?

• Merrylinka.cz

Bezplatná telefonická poradna pro rozumné a bezpečné snižování hmotnosti garantovaná odborníky na výživu. Telefonujte na: 800 116 116

• Rozhodni.se

Internetové stránky s hodnotnými radami pro všechny kteří se rozhodli snížit svou hmotnost a zároveň přestat kouřit.

Informace do emailu:

Chcete-li dostávat každý týden informace o článcích a dalších novinkách na Ženy.cz, zadejte vaši emailovou adresu: